VAIKUTTAVA PUHALLUSTEHO, JONKA ÄÄNENVAIMENNUKSELLE ON HAETTU PATENTTIA.

TUTUSTU AKKUKÄYTTÖISIIN REPPUPUHALTIMIIMME
Alternative product title

MARKKINOIDEN HILJAISIN

Teaser text

BGA 300 on ensimmäinen akkukäyttöinen STIHL reppupuhallin. Ammattimaiseen maiseman- ja puutarhanhoitoon sovitettu reppupuhallin, jolle on ominaista vaikuttava puhallusvoima. STIHL Silencer System -järjestelmän ansiosta (patenttia haettu) se on myös markkinoiden hiljaisin reppupuhallin, jonka ääniteho on korkeimmillaan 93 dB. Ihanteellinen meluherkillä alueilla, jotta voit työskennellä ympäristöäsi häiritsemättä. 

Puhallusteho 26 N (AR 3000 L)
Leikkuuaika yhdellä latauksella 61 min Boost-tila (AR 3000 L)
Ilmannopeus enintään 86 m/s
Ilmamäärä 970 m³/h
Jännite 36 V
Paino 7,4 kg (ilman akkua)
Äänenpaine 84 (dB(A))
Ääniteho 94 (dB(A))
Tärinätaso oikea 0,2 m/s²
LUE LISÄÄ
Price information

Ilmannopeus: 86 m/s 
Ilmamäärä: 970 m3/h
Puhallusteho: 26 N

Paino ilman akkua: 7,4 kg
Paino akun kanssa: 16,9 kg 

829 € (ilman akkua ja laturia)

BGA 300 -LEHTIPUHALTIMEN EDUT

• Vaikuttava puhallusteho
• Voidaan käyttää sateella
• Yhteensopiva Smart Connector 2:n kanssa
• Kestää pudotuksen betonialustalle 1 metrin korkeudelta
• Markkinoiden hiljaisin STIHL Noise Reduction System -järjestelmän ansiosta 
 

ALHAINEN MELUTASO, JOLLE ON HAETTU PATENTTIA

Innovatiivisen STIHL Silencer System -järjestelmän ansiosta voit työskennellä ammattimaisesti – täydellä teholla – häiritsemättä ympäristöäsi. Ratkaisun, jolle on haettu patenttia, ansiosta vältät lehtipuhaltimesi ilmanottoaukosta tulevan kovan suunnatun äänen. Sen sijaan saat sinua 360 astetta ympäröivän matalamman melutason. Lopputulos? Enintään 93 dB:n melutaso. 

PIDEMPI TYÖAIKA TEHOKKAALLA REPPUAKULLA

BGA 300 -reppupuhaltimen kanssa yhteensopivilla AR 3000 L- ja AR 2000 L -reppuakuilla voit työskennellä jopa 26 N:n ja 23 N:n teholla. Kuinka pitkään? AR 3000 L -reppuakun kesto on 140 minuuttia ja AR 2000 L -reppuakun 97 minuuttia.

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ?

SAAT ASIANTUNTEVAA APUA JÄLLEENMYYJILTÄMME

Vieraile lähimmän jälleenmyyjän luona, ja saat apua yrityksellesi sopivien laitteiden, akkujen ja latausasemien valinnassa.

VALITSE AKUT JA LATAUSASEMAT

Tehokas AP-järjestelmämme sisältää viisi eritehoista akkua, jotka sopivat kaikkiin AP-järjestelmän laitteisiin. Haluatko akkujen olevan aina täyteen ladatut? Tutustu tehokkaisiin latausasemiimme.

LIITETTY LAITEKANTA

STIHL Connected -järjestelmän avulla sinulla on täydellinen laitekannan, huoltojen ja käyttötuntien hallinta – sekä kannettavalla tietokoneellasi että älypuhelimellasi.

REKISTERÖI TUOTTEESI – SAAT 4 VUODEN TAKUUN

Haluamme taata hyvän tuotekokemuksen ja tarjoamme akuillemme ja koneillemme 4 vuoden takuun. Sinun tarvitsee vain rekisteröidä tuotteen sarjanumero, ostopäivä sekä nimesi ja postinumerosi jälleenmyyjän myymälään. Rekisteröinti vie vain muutaman minuutin – ja takuu kestää 4 vuotta.