LAITEKANNAN TÄYDELLINEN HALLINTA STIHL CONNECTED -JÄRJESTELMÄN AVULLA

MUISTUTUKSET HUOLLOISTA

STIHL Connected -järjestelmän avulla saat digitaalisen yleiskatsauksen koko laitekannasta – älypuhelimellasi tai tietokoneellasi. Saat myös muistutuksen, kun on huollon aika. Voit liittää järjestelmään myös muiden tuotemerkkien kuin STIHL laitteita kootaksesi koko laitekannan samaan paikkaan.

TULIVATKO KAIKKI TYÖVUORON AIKANA KÄYTETYT LAITTEET MUKAAN?

Toimintatilan täyden hallinnan lisäksi työvuoron aikana käytetyt laitteet tulevat varmasti mukaan, koska näet reaaliajassa missä kaikki laitteet ja akut ovat. Kirjaat myös kätevästi käyttöajat, ja järjestelmään on helppo tehdä merkintöjä, jos laite ei toimi kunnolla, mikä helpottaa yhteydenpitoa korjaamoon.

Näin pääset alkuun:

  1. Asenna Smart Connector (polttomoottori- ja akkukäyttöisille laitteille) tai Smart Connector 2 A (ammattilaisten akkukäyttöisille laitteille) jokaiseen laitteeseen. 
  2. Hanki Connected Box keräämään tietoa.
  3. Lataa STIHL Connected -sovellus älypuhelimeesi (Android ja iOS) tai kirjaudu STIHL Connected -portaaliin kannettavalla tietokoneella saadaksesi yleiskatsauksen.

STIHL CONNECTED

SMART CONNECTOR

Smart Connector voidaan asentaa polttomoottori-, sähkö- ja akkukäyttöisiin laitteisiin käyttöajan, huoltotarpeen ja sijainnin seurantaa varten. Toimii myös muiden kuin STIHL-merkkisten laitteiden kanssa.

45 €*

SMART CONNECTOR 2 A

Smart Connector 2 A on päivitetty malli, joka sopii mainiosti ammattikäyttöön tarkoitetuille akkukäyttöisille laitteille. Se pitää kirjaa käyttöajasta, huoltotarpeesta ja sijainnista.

88 €*

CONNECTED BOX

Connected Boxin kautta laitteistasi ja akuistasi kerätyt käyttötiedot siirretään nopeasti ja turvallisesti STIHL Cloud -pilvipalveluun. Valitse kiinteä laite tai mobiiliversio.

Kiinteä laite, jossa LAN-/WLAN-liitäntä.

324 €*

CONNECTED MOBILE BOX

Mobiililaite, jossa on yhteys WLAN- tai mobiiliverkon kautta (SIM-kortti ei sisälly toimitukseen).

470 €*

STIHL SMART CONNECTOR 2A

AKKUTEHOA AMMATTILAISILLE