MARKKINOIDEN TEHOKKAIN AKKUKÄYTTÖINEN MOOTTORISAHA

KOE MSA 300 C-O -MOOTTORISAHAN TEHO
Alternative product title

MARKKINOIDEN TEHOKKAIN, TYÖVUORON HILJAISIN

Teaser text

Haluatko tehokkuutta työympäristöstä tinkimättä? MSA 300 C-O on markkinoiden tehokkain akkukäyttöinen moottorisaha. Soveltuu ammattimaiseen puunkaatoon, karsimiseen ja sahaamiseen. Enimmäisketjunopeus 30 m/s ja jopa 44 minuutin käyttöaika uudella AP 500 S -akulla. Saat kaupan päälle paremman työympäristön ilman päästöjä.

Terälevy ja teräketju 35 cm, .325" RS Pro
Teho 2,5 kW
Leikkuuaika yhdellä latauksella 20-44 min (AP 500 S)
Kapasiteetti yhdellä latauksella 320 sahausta (AP 500 S)
Jännite 36 V
Paino 5,4 kg (ilman akkua)
Äänenpaine 93 (dB(A))
Ääniteho 104 (dB(A))
LUE LISÄÄ
Price information

Terälevyn pituus 35 cm
955 €* (ilman akkua ja laturia)

Terälevyn pituus 40 cm
909 €* (ilman akkua ja laturia)

KORKEA LEIKKUUTEHO JA NOPEA KETJUNVAIHTO

MSA 300 C-O -moottorisahassa on STIHL Light 04 -terälevy (valitse 35 cm tai 40 cm) ja STIHL .325 "RS PRO -teräketju parhaan leikkuutehon varmistamiseksi. Integroitu ilmansuodatin suojaa moottoria ja elektroniikkaa hienojakoiselta sahanpölyltä. Nopea teräketjun vaihto integroitujen lukkomuttereiden ansiosta.

ERGONOMINEN JA SÄÄNKESTÄVÄ

Uusi MSA 300 C-O on tehokas ja mukava käyttää myös pitkien työvuorojen aikana. Kapea muotoilu, erinomainen tasapaino, keveys ja tärinänvaimennusjärjestelmä takaavat hyvän ergonomian. Sade ja kosteat olosuhteet eivät ole ongelma.

JOPA 2400 LATAUSKERTAA

AP 500 S -akku on AP-järjestelmän tehokkain akku, ja se on kehitetty erityisesti antamaan tehoa MSA 300 C-O -moottorisahaan. Akku mahdollistaa jopa 2400 latauskertaa ja pidentää huomattavasti laitteen käyttöikää. Akun korkean 337 Wh:n tehon ja vain 2 kg:n painon ansiosta saat laitteelle myös 20% pidemmän käyttöajan verrattuna STIHL AP 300 S -akkuun.

MSA 300 C-O

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ?

SAAT ASIANTUNTEVAA APUA JÄLLEENMYYJILTÄMME

Vieraile lähimmän jälleenmyyjän luona, ja saat apua yrityksellesi sopivien laitteiden, akkujen ja latausasemien valinnassa.

VALITSE AKUT JA LATAUSASEMAT

Tehokas AP-järjestelmämme sisältää viisi eritehoista akkua, jotka sopivat kaikkiin AP-järjestelmän laitteisiin. Haluatko akkujen olevan aina täyteen ladatut? Tutustu tehokkaisiin latausasemiimme.

LIITETTY LAITEKANTA

STIHL Connected -järjestelmän avulla sinulla on täydellinen laitekannan, huoltojen ja käyttötuntien hallinta – sekä kannettavalla tietokoneellasi että älypuhelimellasi.

AKKUTEHOA AMMATTILAISILLE