AKKUKÄYTTÖISET TRIMMERIT AMMATTIKÄYTTÖÖN

TEHOKKAAT JA HILJAISET

TEHOKKAAN RAIVAUKSEN EI TARVITSE HÄIRITÄ YMPÄRISTÖÄ

Etsitkö akkukäyttöistä trimmeriä? Valikoimamme helpottaa ammattimaista metsän- ja maisemanhoitoa tarjoamalla tehokkaita laitteita nurmikon leikkaamiseen ja rikkakasvien poistamiseen. Tervetuloa tutustumaan tehokkaisiin ja hiljaisiin trimmereihin.

Alternative product title

FSA 86 R – AKKUKÄYTTÖINEN TRIMMERI
TEHOKAS JA ERGONOMINEN

Teaser text

Tehokas akkutrimmeri modernilla muotoilulla. Taimisuojan ansiosta työskentely onnistuu myös puiden, pensaiden ja muiden esteiden ympärillä. Työskentelyleveys 350 mm. Ergonominen ohjauskahva portaattomasti- tomasti säädettävällä nopeuden säätimellä, monipuolinen pyörökahva, kestävä alumiiniakseli. AutoCut C 6-2 -siimapäällä. Vaihtoehtoisesti on saatavana muoviterillä varustettu PolyCut 6-2 -leikkuupää (lisävaruste).

Leikkuuleveyden halkaisija/mm 350 mm
Kokonaispituus ilman terää 173 cm
Jännite 36 V
Paino 3,2 kg (ilman akkua)
Äänenpaine 77 (dB(A))
Ääniteho 91 (dB(A))
Tärinätaso vasen/oikea 3,7/2,0 m/s²
LUE LISÄÄ
HINTA
Price information

359 € (ilman akkua ja laturia)

Alternative product title

FSA 135 – AKKUKÄYTTÖINEN TRIMMERI
TEHOKAS JA KÄTEVÄ KAKSOISKAHVA

Teaser text

Vankka ja tehokas akkutrimmeri AP-akkupaikalla. Ruohon ja vesakon leikkaamiseen meluherkässä ympäristössä. Leikkuuleveys ruohoterällä 260 mm, suurin leikkuuleveys siimapäällä 420 mm. Ergonominen käyttökahva kolmiportaisella nopeuden esivalinnalla ja LED-näytöllä sekä portaaton nopeuden säätö, kahdenkädenkahva, valjaat, pitkäikäinen ilmansuodatin. Monipuolinen laajan STIHL Leikkuutyökaluvalikoiman ansiosta. Valmius STIHL Smart Connector 2 A:lle.

Leikkuuleveyden halkaisija/mm 420 mm
Kokonaispituus ilman terää 183 cm
Jännite 36 V
Paino 4,9 kg (ilman akkua)
Äänenpaine 81 (dB(A))
Ääniteho 94 (dB(A))
Tärinätaso vasen/oikea 2,1/1,8 m/s²
LUE LISÄÄ
HINTA
Price information

619 € (ilman akkua ja laturia)

Alternative product title

FSA 135 R – AKKUKÄYTTÖINEN TRIMMERI
VAKAA JA KÄTEVÄ RENGASKAHVA

Teaser text

Vankka ja tehokas akkutrimmeri AP-akkupaikalla. Ruohon ja vesakon leikkaamiseen meluherkässä ympäristössä. Leikkuuleveys ruohoterällä 260 mm, suurin leikkuuleveyssiimapäällä 420 mm. Ergonominen käyttökahva kolmiportaisella nopeuden esivalinnalla ja LED- näytöllä sekä portaaton nopeuden säätö, ergonominen ohjaus, valjaat, pitkäikäinen ilmansuodatin. Monipuolinen laajan STIHL leikkaustyökaluvalikoiman ansiosta. Valmius STIHL Smart Connector 2 A:lle.

Arbetsbredd diameter mm 420 mm
Totallängd utan skärverktyg 183 cm
Spänning 36 V
Vikt 4,3 kg (exkl. batteri)
Ljudtrycksnivå 80 (dB(A))
Ljudeffektnivå 92 (dB(A))
Vibrationer vänster/höger 3,7/1,8 m/s²
LUE LISÄÄ
HINTA
Price information

599 € (ilman akkua ja laturia)

HALUATKO TIETÄÄ LISÄÄ?

SAAT ASIANTUNTEVAA APUA JÄLLEENMYYJILTÄMME

Vieraile lähimmän jälleenmyyjän luona, ja saat apua yrityksellesi sopivien laitteiden, akkujen ja latausasemien valinnassa.

VALITSE AKUT JA LATAUSASEMAT

Tehokas AP-järjestelmämme sisältää viisi eritehoista akkua, jotka sopivat kaikkiin AP-järjestelmän laitteisiin. Haluatko akkujen olevan aina täyteen ladatut? Tutustu tehokkaisiin latausasemiimme.

STIHL CONNECTED

STIHL Connected -järjestelmän avulla sinulla on täydellinen laitekannan, huoltojen ja käyttötuntien hallinta – sekä kannettavalla tietokoneellasi että älypuhelimellasi.

AKKUTEHOA AMMATTILAISILLE